Fynda på loppis

Hej igen, allesammans, och varmt välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet! Som många av er redan vet så skriver jag ju rätt så ofta här på bloggen om prylar och andra saker som jag finner intressant och roligt att få kunna dela med mig av. Under den senaste tiden så har det varit rätt så många av er som är här och läser min blogg som har hört av er till mig och vill veta vilken loppis som jag går till och den heter så mycket som Keni Fynd AB.

Anledningen till att jag nu berättar just detta är på grund av att det har varit så pass efterfrågat när jag har lagt ut olika prylar och saker som jag hade fyndat från just loppis. Keni Fynd AB vänder sig till alla er som befinner er i bland annat Osby, Hässleholm och Kristianstad med omnejd och de har verkligen hur mycket roligt som helst. Jag lyckas ju i princip alltid hitta någonting varje gång jag går dit och det är någonting som jag personligen tycker är jättekul. Man känner sig liksom trygg och säker på att man kommer att hitta någonting som man verkligen tycker om hos Keni Fynd AB och det är det som jag tror ändå kanske är bäst med just deras loppis. Hur som helst så ska jag nog inte tjata på allt för mycket mer nu i det här inlägget, utan jag tror faktiskt att jag ska ta och lägga in en länk här någonstans i inlägget så att ni kommer att kunna klicka er vidare till Keni Fynd AB och så att ni på det sättet kan läsa på lite mer om dem och vad de faktiskt erbjuder. Ifall ni har några fler frågor och funderingar så får ni gärna skriva dem nere i kommentarerna så ska jag försöka att svara så fort som jag kan.